Skip to main content

Kontakta oss

Kontaktpersoner

Johnny Eriksson
Partner
070-559 52 42
johnny@ohrnsror.se

Stefan Öhrn
Partner
070-559 52 52
stefan@ohrnsror.se

Thomas Törnkvist
Montör

Magnus Jonsson
Montör

Adress och öppettider

Besöks- och postadress

Esplanaden 1 A
613 30 Oxelösund

Öppettider

Måndag-fredag
07:00-16:00

Kontakt och beställningsformulär

Om företaget

Öhrns Rör AB startade 2017 av Stefan Öhrn som ett enmansföretag. Målet var att leverera tekniska och energismarta lösningar för sina kunder. Stefan har en mångårig och bred erfarenhet inom VVS-yrket, både som ledande montör samt utbildare. Företaget blev anlitat redan från starten av olika företag för att arbetsleda stora projekt.

I början av 2019 tecknade Öhrns Rör ramavtal med Oxelösunds kommun, Kustbostäder och Oxelö Energi. Företagsstrategin var att växa, och i april 2019 samma år blev Johnny Eriksson delägare i företaget. Johnny kom in i företaget med erfarenhet från VVS-branschen både som montör och som projektledare. Stefan och Johnny kompletterar varandra och har som mål att företaget ska fortsätta att expandera och vara ett förstahandsval vid en kunds behov av ett VVS-företag i regionen.

Lediga platser

Vi söker en servicemontör

Vi på Öhrns Rör i Oxelösund håller just nu på att expandera och söker förstärkning i vårt team. Du som söker kommer främst att arbeta med daglig service.

Som person är du självgående, ansvarsfull och gillar att jobba i team med både stora och små objekt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom VVS-yrket.

Hör av dig till oss för frågor och information om ansökan:

Stefan Öhrn
070-559 52 52 | stefan@ohrnsror.se

Johnny Eriksson
070-559 52 42 | johnny@ohrnsror.se